Ürün Toplama Merkezi İçin İlk Kepçe Vuruldu

Safibey Ürün Toplama Merkezi’nde ilk kepçe vuruldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin üretici ve tüketiciyi buluşturacağı Geyve Safibey Ürün Toplama Merkezi projesinde ilk kepçe vuruldu. Başkan Yüce, “Çiftçimizin kazanacağı bu merkez bölgenin en büyük tarım pazarı olacak. Yapımına başladık, yakında temellerini de atacağız. Verimlilik artacak, çiftçimiz kazanacak” dedi. Projenin ilk etabının temeli yakın zamanda atılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal kalkınma adına hayata geçirdiği projelere her gün bir yenisini ekliyor. Geyve ilçesi Safibey Mahallesi’nde bölgenin tarımına hareket katacak olan Ürün Toplama Merkezi için ilk kazma vuruldu. 25 dönümlük arazide temel kazısı ve dolgu işlemleri başlatıldı. Kazı ve dolgu çalışmaları tamamlandığında ilk etabın temelleri atılacak.