RAMAZAN AYI ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

GEYVE BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN AYI ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR.

Geyveli çocuklar bu Ramazan’da da eğlenceye doyacak. Her Cuma akşamı iftar sonrası yapılacak etkinliklerde eğlenirken öğreten programlar yer alacak. Geyve, Mübarek Ramazan’ın atmosferini ve coşkusunu her Cuma akşamı eğlenerek yaşayacak.

Geyve’de her Cuma akşamı düzenlenecek “Ramazan Şenliği’nde” Canlı Hacivat-Karagöz performansı, aşuk ile maşuk, animasyonlar, çocuklara yönelik yarışmalar, sahne gösterileri ile çocuklar eğlenirken öğrenecek, büyükler ise çocuklarıyla Ramazan’ın maneviyatını aynı atmosferde yaşayacak.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; bu yıl da Geyve’de çocuklarımıza unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız. Hazırlıklarımız tamam. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ikramlarımız, eğlendirirken öğreten etkinliklerimizle güzel bir Ramazan ayı geçireceğiz. Bu akşamdan başlayarak her Cuma akşamı Geyveli hemşehrilerimi Ramazan Şenliğimize bekliyorum” dedi

cocuksenligi