MARKA ŞEHİR GEYVE EMITT FUARINDA

MARKA ŞEHİR GEYVE İLÇEMİZİ DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ. 31 OCAK-03 ŞUBAT 2019 TARİHLERİ ARASINDA EMITT TURİZM FUARINDAYIZ. DAVETLİSİNİZ.

31 OCAK-03 ŞUBAT 2019 Tarihleri arasında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te Geyve Belediyesi olarak yerimizi alıyoruz. Geyve'mizde yetişen ürünlerimizle ve Türkiye'nin yerli ve milli markası olan GEYVA markasıyla ilçemizi dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. İstanbul Tüyap Kongre Merkezinde yapılacak olanEmitt Turizm fuarında SALON:12 STAND: G111 'de Geyve Belediyesi standına tüm dostlarımızı, misafirlerimizi, hemşehrilerimizi bekliyoruz.